Sands China, Galaxy Ent mlebu kanggo rencana pensiun Macau
toto

Sands China, Galaxy Ent mlebu kanggo rencana pensiun Macau

Loro operator casino Macau liyane, Sands China Ltd lan Galaxy Entertainment Group Ltd, ngandika padha bakal nggabungake ing Juli rencana pensiun sukarela mbukak dening pemerintah Macau.

Non-Mandatory Central Provident Fund (CPF) minangka skema sing dimaksudake kanggo menehi penghasilan warga Macau ing umur tuwa, nglengkapi pranata sistem jaminan sosial liyane ing kutha kasebut.

Ing statement ditulis ditanggepi ana, Sands China ngandika bakal nggabungake skema dana ing Juli 1. Perusahaan ngandika iku bakal menehi Staff anyar saka Macau pilihan kanggo nggabungake rencana lan anggota Staff ana bakal duwe pilihan kanggo transfer menyang dana. utawa tetep ing skema dana Provident perusahaan.

Pernyataan perusahaan ujar: “Sands China minangka operator resor terpadu pisanan ing Macau sing nawakake skema dana rezeki kanggo anggota tim, lan introduksi perusahaan saka opsi CPF sing ora wajib minangka bagean saka upaya sing terus-terusan kanggo nguatake keuntungan lengkap perusahaan. skema.”

Sands China makaryakke Venetian Macao, Sands Macao, Plaza Macao, Sands Cotai Central lan Parisian Macao, antarane kapentingan liyane ing kutha.

Dina Minggu, Galaxy Entertainment nerbitake siaran pers sing bakal menehi karyawan Macau sing wis terdaftar ing skema dana pensiun dhewe pilihan Pengeluaran SDY kanggo gabung karo skema CPF utawa tetep ing skema dana pensiun perusahaan.

Perusahaan ngandika iku bakal menehi karyawan Macau njaba dana pensiun dhewe lan karyawan Macau nyewo saka Juli lan pilihan kanggo nggabungake rencana pensiun pemerintah.

Pernyataan Galaxy Entertainment ujar: “Ngelingi pentinge nggawe pilihan sing tepat, kanggo nunggu introduksi skema CPF, Galaxy Entertainment ngundang Dana Keamanan Sosial pemerintah Macau SAR kanggo dadi tuan rumah Result SDY seminar CPF kanggo anggota tim ing taun 2018. nambah pemahaman [saben] anggota tim babagan skema kasebut.

“Galaxy Entertainment bakal terus dadi tuan rumah seminar kanggo mbantu anggota tim luwih ngerti rincian skema iki lan implikasi finansial,” tambah perusahaan kasebut.

Antarane operator liyane saka kasino ing Macau, announced Melco Resorts lan Hiburan Ltd sadurungé iki sasi sing bakal nggabungake rencana CPF ing Juli, lan Togel SDY Wynn Macau Ltd ngandika pungkasan sasi bakal nggabungake rencana CPF , uga ing Juli.

Loro operator kasino liyane ing Macau, SJM Holdings Ltd lan MGM China Holdings Ltd, uga gabung karo skema CPF, kanggo ngrampungake syarat perpanjangan konsesi game nganti 26 Juni 2022