revenue tax game Macau ndhuwur US $ 4,88bln, munggah 4,4pct
toto

revenue tax game Macau ndhuwur US $ 4,88bln, munggah 4,4pct

Pamaréntah Macau ngandika diklumpukake MOP39,42 milyar (US $ 4,88 milyar) ing revenue saka industri game kutha ing patang sasi pisanan taun. Ing wektu Result SDY sing padha taun pungkasan, diklumpukake babagan MOP37,77 milyar, tegese revenue tax diklumpukake saka sektor game munggah meh 4,4 persen supaya adoh ing taun.

Biro Layanan Keuangan pemerintah ngeculake data kasebut kanggo nuduhake kesehatan umum kas kasebut. Tokoh sing diterbitake nuduhake jumlah sing diklumpukake nganti saiki ing taun iki yaiku 40,1 persen saka jumlah revenue konsesi saka industri game sing dianggarake pemerintah kanggo kabeh taun. Pamrentah prakiraan bakal ngasilake babagan MOP98,23 milyar taun iki saka sektor game.

Illustrating wigati saka sektor game, revenue pemerintah saiki saka kabeh sumber ing patang sasi pisanan taun luwih saka MOP43,36 milyar, wis meh MOP42,60 milyar ing tataran padha taun pungkasan.

Pendapatan pemerintah saiki saka kabeh sumber nganti saiki taun iki yaiku 37,7 persen saka jumlah sing dianggarake sajrone setaun.

Pamrentah pajak revenue game reged saka kasino Macau ing tingkat 35 persen, nanging retribusi liyane ing game casino mundhakaken tarif tax kanggo 39 persen, ing efek. Pajak ing industri game Macau kalebu retribusi ing income saka Keluaran SGP lotre tradisional Cina, horseracing, lotre cepet lan tax ing komisi entuk dening operator saka gambling junkets.

Ing ngitung budget sawijining, pemerintah cenderung konservatif babagan ngira jumlah revenue saka game. Pamrentah wis nganggarake surplus fiskal luwih saka MOP18.06 milyar kanggo kabeh 2019. Ing pungkasan April, surpluse ana MOP29.03 milyar, angka resmi nuduhake.

Ing Februari, pamaréntah ngandika wis diklumpukake meh MOP106,78 milyar ing pajak langsung ing game ing Macau kanggo kabeh taun pungkasan, 13,6 persen Pengeluaran SDY luwih saka ing 2017. Pemerintah Macau rampung 2018 karo keluwihan fiskal MOP53,87 milyar kanggo taun lengkap.