Rencana pertunjukan penduduk ing omah kanggo MGM Cotai dibatalake: Bowie
toto

Rencana pertunjukan penduduk ing omah kanggo MGM Cotai dibatalake: Bowie

operator casino Macau MGM China Holdings Ltd wis dropped idea sing duwe ing-house penduduk nuduhake ing resort casino sawijining MGM Cotai. Nanging, tenan plans kanggo terus nggawa menyang property internasional nuduhake ing lagutogel basis sak wentoro, MGM China kang direktur utama dikonfirmasi kanggo GGRAsia.

“Owah-owahan strategi kita minangka reaksi kanggo panjaluk konsumen,” ujare Pak Grant Bowie (digambar). “Kita ngerteni manawa para konsumen saiki golek macem-macem kegiatan ing kompleks [resor kasino].”

Iku wis kacarita ing Oktober taun pungkasan sing “Destiny”, nuduhake penduduk sing wis ngrancang kanggo resort MGM Cotai – fasilitas dibukak ing Februari 2018 – ora arep ahead imminently .

Acara kasebut “wis dibuwang,” Pak Bowie dikonfirmasi ing komentar marang GGRAsia. “Nanging kita wis nahan akeh aset, lan sing luwih penting, kita nahan kabeh sinau sing dipikolehi saka iku.”

“Kita nggawe keputusan kasebut … kanggo pindhah ing wektu iki saka pertunjukan penduduk permanen, menyang … macem-macem pertunjukan,” ujare.

Pak Bowie ngandika ing sela-sela pameran perdagangan industri casino Global Gaming Expo (G2E) Asia 2019 dianakaké ing Macau minggu kepungkur.

Eksekutif MGM China nambahake: “Apa sing luwih disenengi yaiku nduwe program hiburan sing terus-terusan.” Ngandika fasilitas MGM Theater ing MGM Cotai – kang diterangake minangka “inovatif” ing desain – menehi tenan keluwesan kanggo kurban macem-macem Produksi.

Minangka… kita ngupayakake cara kanggo entuk sing paling apik saka teater… wis dadi jelas manawa para pamirsa pengin owah-owahan luwih cepet, “ujare, nuduhake konten hiburan.

MGM China promosiaken MGM Theater minangka “teater dinamis pisanan Asia”. Papan kasebut bisa nampung nganti 2.000 wong ing luwih saka 10 konfigurasi.

MGM Cotai wis dijadwal kanggo sambutan “Fuerza Bruta” – diterangake minangka “postmodern” téater show, kang asalé saka Argentina – saka 14. Juni kanggo 4. Agustus sak Maret, property host kru tari hip-hop US Jabbawockeez. Saka 13 April nganti 4 Mei, MGM Cotai nganakake leg Macau saka Seri Konser Film Harry Potter.

Teater MGM uga wis dadi tuan rumah konser dening bintang musik internasional, kalebu penyanyi Australia Kylie Minogue lan vokalis Inggris sing menang penghargaan Grammy Sam Smith.

Kantun lan hits

Pasar Macau wis plagued dening liyane kantun banjur hits nalika nerangake ing-house nuduhake penduduk lan kurban non-game liyane dening operator casino.

Pameran penduduk paling dawa ing Macau wis Melco Resorts lan Hiburan Ltd “The House of Dancing Water”, ing tenan City of Dreams property ing Cotai. Pertunjukan, digawe dening direktur Italia-Belgia Franco Dragone, wis perdana ing September 2010 lan isih ana.

Sawetara prodhuksi liyane sing dipentasake kanggo wektu sing suwe wis nyuda penonton. Dhaptar kalebu “Zaia”, produksi tataran saka perusahaan hiburan Canadian Cirque du Soleil, lan dianggep pisanan Las Vegas-gaya penduduk nuduhake ing Macau. Produksi adhedhasar ing Sands China Ltd’s Venetian Macao wiwit Agustus 2008 nganti Februari 2012.

Pameran penduduk paling anyar sing metu saka pasar casino Macau yaiku “Monkey King – China Show”, tontonan adhedhasar narasi klasik Cina “Journey to the West”. Huayan Group Ltd sing berbasis ing Beijing nganakake pertunjukan saka Februari 2017 nganti Januari taun iki , ing resort casino Sands Cotai Central, papan sing dilakokno dening Sands China.

Melco Resorts uga wis dikonfirmasi produksi tataran “Elēkrŏn”, dibukak ing Macau casino resort Studio City ing Januari, bakal rampung ing 21. Juli .

The House of Magic “show, salah siji fitur non-game saka Studio City saka Bukak ing Oktober 2015, ditutup ing Oktober 2017 .

Suite MGM Cotai liyane

Ing komentar marang GGRAsia, Pak Bowie dikonfirmasi MGM China ngrancang nambah 65 suite tamu tambahan ing MGM Cotai.

Akomodasi anyar bakal kasedhiya “mbokmenawa 12 nganti 15 wulan wiwit saiki amarga kita isih ngrencanakake lan jelas tahap mbangun,” ujare.

Pak Bowie ujar manawa investasi kanggo suite anyar “durung ditemtokake”.

Jim Murren, ketua lan ketua eksekutif MGM Resorts International – perusahaan induk MGM China – wis nyatakake ing April yen wiwit mbukak sawetara akomodasi dhuwur anyar ing MGM Cotai dikenal minangka Mansion villas ing kuartal pisanan, perusahaan iki ngrekam “Sawetara pratandha sing positif lan muncul maneh pelanggan sing durung ana ing properti kasebut.”

Ing awal April ngandika bank investasi Australia Macquarie Capital Ltd sing ukuran andhap asor saka kamar hotel standar ing MGM Cotai relatif kanggo saingan pasar bisa tetep seret ing efforts Manajemen kanggo ramp munggah bisnis casino antarane pelanggan premium ing properti. Klompok investasi Macau junket wis marang GGRAsia – sadurunge woro-woro villa Mansion mbukak ing MGM Cotai – sing account VIP wis saran saka klien ngandika padha seneng kamar luwih gedhe saka wis ing nawarake ing MGM Cotai.

Pak Bowie uga rembugan wektu tundha ing Opening Lounge udud gaya anyar ing MGM Cotai, minangka dibandhingake panggonan casino Macau utama Lagu Togel liyane. Properti kasebut mung entuk persetujuan peraturan kanggo lounge kasebut tanggal 30 April.

“Sajujure, nalika kita mbukak properti kita [ing Februari 2018], kita duwe akeh lounge sing wis disetujoni,” Pak Bowie marang GGRAsia. “Nanging owah-owahan sakteruse sing ditambahake [dening pamaréntahan Macau] kanggo program kanggo nambah kinerja lounges sing, tegese kita kudu bali lan ngowahi lounges sing,”Panjenenganipun nambah.

Akeh saingan pasar MGM Cotai wis diwenehi persetujuan kanggo fasilitas kasebut wiwit akhir Maret utawa sadurunge. Aturan ing lounge ngrokok gaya anyar dadi efektif tanggal 1 Januari.

Kemampuan operator game lokal kanggo menehi pemain casino fasilitas udud ing situs liwat Lounge cedhak jubin casino – sanajan udud tableside saiki dilarang ing pasar Macau – wis dikenali dening sawetara analis investasi minangka http://178.128.120.105 kamungkinan positif kanggo game reged. revenue. Bisa nawakake lounge udud katon minangka cara kanggo nyuda risiko pemain ninggalake papan kanggo ngrokok lan ora bali.

Pak Bowie ngakoni yen iku “kesempatan ditambahake” kanggo MGM Cotai bisa kurban lounges udud kanggo gamblers. Nganti 30 April, para pemain ing papan kasebut kudu metu kanggo ngrokok.

“Nalika sampeyan njaluk menyang panas, [duwe lounges udud] mbokmenawa luwih cocog,”Ngandika, ing referensi kanggo cuaca panas lan lembab Macau panas.

Eksekutif Nanging ngandika panginten MGM Cotai wis ora ilang bisnis pinunjul sak wektu iku ora bisa kanggo kurban Lounge udud gaya anyar.

“Sajujure, proses ngrokok wis suwe banget, mula aku rumangsa akeh pelanggan sing wis adaptasi karo lingkungan sing wis owah iki,” ujare. “Kita ora weruh efek khusus saka iku.”