Regulator Macau njaluk ops game kanggo nambah keamanan
toto

Regulator Macau njaluk ops game kanggo nambah keamanan

Pengatur casino Macau, pengawasan Gaming lan Biro Koordinasi, uga dikenal Result SDY minangka DICJ, wis nggusah enem operator game kutha kanggo nambah ngukur keamanan ing panggonan sing, sawise nyolong ana Kripik game ing salah siji saka kasino kutha.

Ing rapat penting, kepala regulator game, Paulo Martins Chan, ngajak para operator game kutha kasebut supaya ngetrapake langkah-langkah keamanan ing kasino masing-masing. Dheweke nyaranake nguatake langkah-langkah keamanan sing ditindakake dening operator, menehi saran supaya perusahaan kasebut “aktif kolaborasi” karo panguwasa polisi lokal, miturut pratelan sing dirilis ing dina Jumuah.

Kripik game regane kira-kira HKD3 yuta (US $ 382.000) kacarita wis dicolong saka apa sing diterangake Polisi Kehakiman Macau minangka “papan game ing hotel Four Seasons”, miturut omongane uwong loro masked wielding mrico Pengeluaran SDY semprotan. Sing mangertos minangka referensi kanggo casino Plaza ing Four Seasons Macao, properti saka operator casino Macau Sands China Ltd.

Ing akhir minggu, Polisi Kehakiman ujar manawa panguwasa – kanthi bantuan saka panguwasa daratan China – nangkep papat tersangka sing diduga melu nyolong chip game. Ing konferensi pers, polisi ujar manawa papat tersangka sing dicekel – telu lanang lan wadon – kabeh saka daratan China.

Polisi ngandika loro saka tersangka padha dipenjara ing Macau, nalika loro liyane padha dipenjara ing dharatan, sawise kabaripun nyebrang tapel wates karo Kripik game dicolong.

Ing statement ana, DICJ ngandika iku bakal “tetep kontak cedhak” karo panguwasa hukum nglaksaknano Macau, uga “bekerjasama karo diselidiki sembarang”.

Pernyataan kasebut uga ngutip kepala departemen investigasi kejahatan game lan ekonomi saka Polisi Kehakiman, Luís Leong, ujar manawa pasukan kasebut “nggatekake” masalah keamanan ing lan sekitar papan kasino, uga nambah Unitogel jumlah. saka patroli ing wilayah ngendi panggonan game dumunung.

Pak Leong ngandika sing operator game kudu ngiyataken latihan saka perwira keamanan, kanggo nambah kahanan keamanan lan menehi respon efektif ing cilik saka kahanan darurat. Dheweke nambahake yen Polisi Kehakiman bisa – yen dijaluk dening operator – nyedhiyakake latihan tambahan kanggo petugas keamanan operator game.

Ing konferensi pers akhir minggu, Polisi Kehakiman ujar manawa panguwasa daratan China uga nangkep papat wong sing dicurigai melu serangan piso Cotai sing dilapurake minggu kepungkur sing nyebabake siji wong tatu fatal. Papat tersangka sing ditahan yaiku wong lanang saka daratan China, ujare pasukan kasebut.

Ing tanggal 18 Mei, papat wong saka daratan China dilaporake ditusuk, siji tiwas, nalika gelut ing cedhak Four Seasons Macao. Kedadeyan kasebut ana ing ngisor jembatan sing nyambungake properti kasebut menyang Sands Cotai Central.

Polisi Kehakiman ujar manawa penyelidikan kasebut nyebabake polisi percaya yen kasus kasebut ana hubungane karo prostitusi, amarga kedadeyan kasebut kedadeyan amarga konflik antarane rong klompok saingan.