Pangenalan pasuryan mulled kanggo Macau casino ops: polisi
toto

Pangenalan pasuryan mulled kanggo Macau casino ops: polisi

operator casino Macau bisa dibutuhake kanggo duwe teknologi ndjogo ing-house nganyari kanggo kalebu pangenalan rai. panentu kuwi bisa klebu ing hukum Pengeluaran HK game kutha kang ana ahead saka proses tender umum seger kanggo hak game lokal , ngandika pejabat senior saka Service Police Unitary kutha ngandika ing Majelis Legislative ana.

Proses tender kasebut bisa uga kedadeyan kanggo nanggepi kadaluwarsa ing taun 2022 saka hak saiki, Lionel Leong Lai Tac, Sekretaris Ekonomi lan Keuangan, ujar bubar, nuduhake manawa kahanan kasebut bakal dilampirake ing proses tender anyar.

Mui San Meng, asisten Komisioner saka Unitary Police Service, wis disambung casino teknologi ndjogo kanggo revisi saka framework hukum game kutha. Dheweke ngandika ana ing Majelis Legislatif kutha, pisanan ngarahake pitakonan legislator ‘ing carane polisi Macau padha nggunakake jaringan citywide kamera ndjogo ing wilayah umum.

Pamrentah Macau ngumumake pungkasan taun kepungkur yen ngrancang nginstal nganti 1.600 kamera pengawasan video ing saindenging kutha ing taun 2020. Saka jumlah kasebut, 200 kamera bakal dilengkapi teknologi pangenalan rai, miturut pamrentah.

kamera ndjogo umum kuwi ora bisa dumunung ing kasino amarga padha “wilayah pribadi,” Pak Mui marang legislator ana. Nanging polisi bakal njaluk cathetan ndjogo saka casinos, yen polisi perlu bahan kuwi kanggo bantuan karo karya diselidiki.

Sawetara Kadurjanan dhuwur-profil bubar kacarita ing distrik casino Cotai kutha: siji melu stabbing fatal ing wilayah umum ing Cotai Strip. Sing liyane melu miturut omongane uwong ngrebut HKD3 mayuta-yuta (US $ 382.000) worth casino Kripik saka wilayah dhuwur-watesan ing Plaza Macao, properti saka Sands China Ltd.

Ing patemon ana karo enem operator casino kutha, Macau kang casino regulator, pengawasan Gaming lan Biro Koordinasi, uga dikenal minangka DICJ, sanget perusahaan kanggo nambah ngukur keamanan ing panggonan.

Ana Pak Mui marang legislator polisi bakal nimbang kamungkinan saka Rekomendasi kanggo pamaréntah kutha kang syarat anyar kanggo teknologi ndjogo meningkat nang kasino kutha kanggo tujuan Nyegah angkara, kayata Pengeluaran HK pangenalan rai. syarat kuwi bisa ngenalaken liwat revisi saka hukum game ana, Pak Mui ngandika. Pamaréntah Macau wis ngandika iku pisanan mbenake hukum ana ahead saka proses tender anyar kanggo menehi hak game Macau seger.

Melco Resorts lan Hiburan Ltd – salah siji saka enem operator casino Macau – wis ngandika bakal nginstal “generasi paling anyar” teknologi rai-pangenalan ing panggonan ing Macau lan Manila taun. Rencana kasebut kasebut ing Laporan Togel SDY Keberlanjutan lan Tanggung Jawab Sosial Perusahaan 2018, sing diterbitake ing April.

Unitary Police Service wis disorot sadurunge kanggo legislatif sing pejabat polisi pracaya kamera dilengkapi teknologi pangenalan rai bakal bantuan ngrintangi kegiatan pidana ing n sekitare kasino Macau.

Ana Pak Mui marang legislator sing polisi saiki ngarahke kanggo duwe tambahan 980 kamera ndjogo diinstal ing saindhenging kutha ing 2023, karo sawetara sing bakal dilakokno ing wilayah sak mentas dibangun resorts casino Cotai gedhe-gedhe.