Macau ops janji US $ 2 yuta kanggo inisiatif seni pemerintah lokal
toto

Macau ops janji US $ 2 yuta kanggo inisiatif seni pemerintah lokal

enem operator casino Macau wis janji a agregat MOP18 yuta (US $ 2,2 mayuta-yuta) kanggo inisiatif lokal-pemerintah disebut “Art Macao 2019”. Iki nampilake acara seni lan budaya lan wiwit wulan iki nganti Oktober.

Nem operator kasebut nyedhiyakake MOP3 yuta, lan bakal nganakake pameran Keluaran SGP seni ing properti kasebut sajrone periode kasebut. Secara kolektif kontribusine luwih gedhe tinimbang MOP 16,6 yuta sing diinvestasikan pemerintah daerah.

Informasi kasebut diwenehake dening Alexis Tam Chon Weng, Sekretaris Urusan Sosial lan Budaya Macau. Dheweke ngomong karo media ing sela-sela upacara penandatanganan kanggo menehi tandha prasetya operator casino kanggo proyek kasebut.

Pamrentah wis bola-bali ngandika pengin ndeleng liyane acara non-game lan wisata ana dening operator casino Macau. Nyedhak pungkasan – ing 2022 – saka enem konsesi casino saiki, lan tender umum anyar samesthine kanggo hak-hak kasebut, wis nggawe lingkungan ngendi operator koyone keener saka tau kanggo mbuktekaken Nilai kanggo masyarakat lokal, minangka disaranake sak a diskusi panel ing Global Gaming Expo (G2E) Asia 2019 minggu kepungkur.

Kepala Kantor Pariwisata Pemerintah Macau, Maria Helena de Senna Fernandes; lan Kepala Biro Kebudayaan, Mok Ian Ian, uga rawuh ing upacara penandatanganan Art Macao 2019 Selasa.

Inisiatif seni Macau bakal ndherek total 40 “acara gedhe-gedhe” kalebu pameran seni, pagelaran budaya lan musik, miturut statement penet Selasa dirilis dening Biro Urusan Budaya kutha. Tally kalebu acara sing dianakake dening konsesi kasino Macau ing properti masing-masing.

Galaxy Entertainment Group Foundation, entitas disambung menyang Macau casino operator Galaxy Enterainment Group Ltd, saiki wis pameran ngandika ndhukung inisiatif seni pemerintah. “Grace Kelly: Saka Hollywood menyang Monaco – Penghargaan Artis” ing resort Cotai Galaxy Macau Galaxy Entertainment, wiwit tanggal 16 Mei nganti 28 Agustus.

Minangka bagéan saka Art Macao 2019, Melco Resorts and Entertainment Ltd bakal ngluncurake pameran seni – wiwit tanggal 6 Juni nganti 31 Oktober – sing diarani “Unexpected Encounters”, pertunjukan ing City of Dreams Macau sing kalebu karya seni kontemporer kayata KAWS ‘” Niat apik, lan Erwin Wurm “Fat Convertible”.

Operator Macau MGM China Holdings Ltd bakal miwiti pameran seni sing diarani “Hua Yuan” ing MGM Cotai saka 7 Juni nganti 3 September. Iku bakal nampilake Togel HK karya seni ing tinta uga format multimedia, saka seniman Wen Ma lan Yang Yongliang.

Sands China Ltd nampilake pameran keramik, “All That’s Gold Does Glitter – An Exhibition of Glamorous Ceramics”, ing patang panggonan: Venetian Macao, Parisian Macao, Four Seasons Hotel Macao, lan Sands Macao. Pameran, kang bakal njupuk Panggonan saka 8. Juni kanggo 9. Oktober, bakal fitur liwat 90 bêsik seni Keramik saka seniman makili 13 negara lan wilayah, miturut tenan casino.

SJM Holdings Ltd ujar manawa bakal nampilake pitung pameran seni sajrone periode 13 Juni nganti 31 Oktober. Inisiatif seni sing diluncurake dening grup kasebut – “Seni ・ Apresiasi ・ Warisan” – bakal nampilake pameran ing properti Demo Pragmatic unggulan perusahaan Grand Lisboa, uga ing Hotel Lisboa, kompleks Jai Alai Oceanus, Ponte 16 lan Regency Art Hotel.

Wynn Macau Ltd bakal ngluncurake pameran seni loro-pusat – ing properti Wynn Macau lan Wynn Palace – kanthi tema “Wynn – Garden of Earthly Delights”, saka 6 Juni nganti 6 Oktober. Iki nampilake karya seni kontemporer saka seniman kalebu Edoardo Tresoldi, Herb Alpert, Jennifer Steinkamp, ​​Refik Anadol, Robert Indiana, Sam Francis, lan MAD Architects.