GLI kanggo pindho tim Macau nangani nganyari peraturan
toto

GLI kanggo pindho tim Macau nangani nganyari peraturan

Gaming Laboratories International LLC (GLI), spesialis ing testing lan sertifikasi saka mesin game, arep pindho tim ing Macau.

Pamindhahan bakal nambah GLI efforts minangka bantuan klien ing nyiapake lan Unitogel tundhuk karo, nganyari samesthine taun sabanjuré kanggo angger-angger administratif ing kutha hubungane teknologi casino game.

Ian Hughes, wakil presiden layanan global GLI, marang warta saka expansion ing komentar kanggo GGRAsia sak telung dina Global Gaming Expo (G2E) Asia 2019 pameran perdagangan industri casino sing rampung ana.

“Kanthi angger-angger anyar sing teka ing Macau, kang bakal mengaruhi manufaktur lan GLI, kita arep pindho Lab kene,”Pak Hughes ngandika.

Panjenenganipun referring pisanan kanggo amandemen kanggo Peraturan Administratif No.. 26/2012 ing “Regime kanggo Supply lan Requisitioning Mesin Gaming, Peralatan lan Sistem”.

Paulo Martins Chan, direktur pengatur casino Macau, pengawasan Gaming lan Biro Koordinasi – badan uga dikenal minangka DICJ – kasebut ing 2017 sing peraturan administratif cocog kanggo dianyari. Pamrentah Macau ujar ing Alamat Kabijakan kanggo 2019 manawa karya kasebut isih ditindakake.

“Regulator wis nganakake lokakarya mbukak kanggo industri, lan ana dialog terbuka ing antarane manufaktur, regulator lan laboratorium pengujian,” ujare Pak Hughes, nuduhake proses nganyari peraturan.

“Kita wis ngalami dialog sing apik banget; DICJ kooperatif, lan industri bakal terus makarya kanthi rapet supaya tujuane bisa ditindakake tanpa mengaruhi industri, “ujare.

“Iki mung babagan wektu nanging wong kudu ngrungokake lan kita ngrungokake,” dheweke nambahake babagan aturan sing dianyari.

Eksekutif kasebut ngumumake saiki ana wolung insinyur ing laboratorium GLI Macau, jumlah sing bisa ditambah dadi antarane 15 lan 20 sajrone siji nganti rong taun sabanjure. Ngomong babagan tantangan kanggo ngrekrut luwih akeh wong kanggo tim Macau, dheweke ujar: “Nalika sampeyan nambah 10 wong ing AS, iku gampang, nanging nalika nambah 10 wong ing Macau, dobel.”

Keamanan siber

Hughes ujar manawa Jepang bakal dadi pasar penting liyane kanggo GLI ing Asia bebarengan karo Macau, Filipina lan Singapura.

“Badan peraturan casino bakal diadegaké ing wektu sing cedhak banget, supaya wis akèh planning lan preparation kanggo apa bakal dibutuhake ing Keluaran SGP Jepang,”Ngandika. “Kita wis mbuwang wektu kanggo ngerteni pasar, ngerti kepiye kedadeyan ing Jepang.”

Eksekutif kasebut ngandhakake, GLI wis nggoleki kemitraan karo institusi akademik kayata universitas ing Jepang kanggo mbantu perusahaan kasebut mbangun tenaga kerja trampil ing kana. “Kita tansah kudu njaga kontrol nanging kita nggoleki sawetara mitra sing bisa nggawa nilai,” ujare.

Perusahaan iki uga fokus ing ngembangake kemampuan cybersecurity, kanthi akuisisi rong perusahaan sing kerja ing lapangan kasebut. Perusahaan kasebut ngumumake ing wulan April wis entuk perusahaan layanan keamanan informasi Pengeluaran SDY berbasis AS SeNet International Corp kanggo nggedhekake kapabilitas cybersecurity lan teknologi informasi.

“We are mengkono akèh ing cybersecurity amarga casinos terus akeh informasi rahasia bab pemain sing,”Jlentrehe. “Sanajan dheweke nindakake tugas sing apik banget kanggo nglindhungi data, mesthi ana kesempatan [kanggo serangan cyber].”