Regulator Macau njaluk ops game kanggo nambah keamanan
toto

Regulator Macau njaluk ops game kanggo nambah keamanan

Pengatur casino Macau, pengawasan Gaming lan Biro Koordinasi, uga dikenal Result SDY minangka DICJ, wis nggusah enem operator game kutha kanggo nambah ngukur keamanan ing panggonan sing, sawise nyolong ana Kripik game ing salah siji saka kasino kutha. Ing rapat penting, kepala regulator game, Paulo Martins Chan, ngajak para operator game kutha kasebut supaya ngetrapake […]

toto

Rencana pertunjukan penduduk ing omah kanggo MGM Cotai dibatalake: Bowie

operator casino Macau MGM China Holdings Ltd wis dropped idea sing duwe ing-house penduduk nuduhake ing resort casino sawijining MGM Cotai. Nanging, tenan plans kanggo terus nggawa menyang property internasional nuduhake ing lagutogel basis sak wentoro, MGM China kang direktur utama dikonfirmasi kanggo GGRAsia. “Owah-owahan strategi kita minangka reaksi kanggo panjaluk konsumen,” ujare Pak Grant […]

toto

GLI kanggo pindho tim Macau nangani nganyari peraturan

Gaming Laboratories International LLC (GLI), spesialis ing testing lan sertifikasi saka mesin game, arep pindho tim ing Macau. Pamindhahan bakal nambah GLI efforts minangka bantuan klien ing nyiapake lan Unitogel tundhuk karo, nganyari samesthine taun sabanjuré kanggo angger-angger administratif ing kutha hubungane teknologi casino game. Ian Hughes, wakil presiden layanan global GLI, marang warta saka […]

toto

Sands China, Galaxy Ent mlebu kanggo rencana pensiun Macau

Loro operator casino Macau liyane, Sands China Ltd lan Galaxy Entertainment Group Ltd, ngandika padha bakal nggabungake ing Juli rencana pensiun sukarela mbukak dening pemerintah Macau. Non-Mandatory Central Provident Fund (CPF) minangka skema sing dimaksudake kanggo menehi penghasilan warga Macau ing umur tuwa, nglengkapi pranata sistem jaminan sosial liyane ing kutha kasebut. Ing statement ditulis […]

toto

revenue tax game Macau ndhuwur US $ 4,88bln, munggah 4,4pct

Pamaréntah Macau ngandika diklumpukake MOP39,42 milyar (US $ 4,88 milyar) ing revenue saka industri game kutha ing patang sasi pisanan taun. Ing wektu Result SDY sing padha taun pungkasan, diklumpukake babagan MOP37,77 milyar, tegese revenue tax diklumpukake saka sektor game munggah meh 4,4 persen supaya adoh ing taun. Biro Layanan Keuangan pemerintah ngeculake data kasebut […]

toto

Broker ndeleng nganti 4pct wutah ing Macau GGR ing Mei

Sanford C. Bernstein Ltd lan Nomura kang Instinet LLC wis ditanggepi ramalan Result SGP kanggo revenue game reged (GGR) ing kasino Macau antarane 2 persen lan 4 persen luwih ing Mei saka setahun kepungkur. The stockbrokers digawe ramalan ing cahya saka prakiraan Macau casino GGR kanggo minggu rampung 26. Mei. Sanford Bernstein ditanggepi cathetan ana […]

toto

Pangenalan pasuryan mulled kanggo Macau casino ops: polisi

operator casino Macau bisa dibutuhake kanggo duwe teknologi ndjogo ing-house nganyari kanggo kalebu pangenalan rai. panentu kuwi bisa klebu ing hukum Pengeluaran HK game kutha kang ana ahead saka proses tender umum seger kanggo hak game lokal , ngandika pejabat senior saka Service Police Unitary kutha ngandika ing Majelis Legislative ana. Proses tender kasebut bisa […]

toto

Macau ops janji US $ 2 yuta kanggo inisiatif seni pemerintah lokal

enem operator casino Macau wis janji a agregat MOP18 yuta (US $ 2,2 mayuta-yuta) kanggo inisiatif lokal-pemerintah disebut “Art Macao 2019”. Iki nampilake acara seni lan budaya lan wiwit wulan iki nganti Oktober. Nem operator kasebut nyedhiyakake MOP3 yuta, lan bakal nganakake pameran Keluaran SGP seni ing properti kasebut sajrone periode kasebut. Secara kolektif kontribusine […]

toto

idea tax turis kanggo masalah kapasitas Macau: Alexis Tam

Ing idea saka tax wisata ing Macau kanggo nyegat masalah sing ana hubungane karo kapasitas pariwisata kutha, ngandika ana pejabat senior pemerintah, ora langsung dipetik ing akun penet-release pamaréntah Macau saka rapat tertutup ngrembug topik. Ora ana komentar sing ana gandhengane karo pejabat kasebut – Sekretaris Urusan Sosial lan Budaya Macau, Alexis Tam Chon Weng […]