Broker ndeleng nganti 4pct wutah ing Macau GGR ing Mei
toto

Broker ndeleng nganti 4pct wutah ing Macau GGR ing Mei

Sanford C. Bernstein Ltd lan Nomura kang Instinet LLC wis ditanggepi ramalan Result SGP kanggo revenue game reged (GGR) ing kasino Macau antarane 2 persen lan 4 persen luwih ing Mei saka setahun kepungkur. The stockbrokers digawe ramalan ing cahya saka prakiraan Macau casino GGR kanggo minggu rampung 26. Mei.

Sanford Bernstein ditanggepi cathetan ana ngandika Macau casino GGR kamungkinan bakal thukul ing Mei sawise sawetara sasi saka nolak taun-ing-taun.

“Tujuan ing pungkasan Mei lan Juni, kita ngarepake perbandingan taun-taun bakal mulai easing,” cathetan sing ditulis dening Vitaly Umansky, Eunice Lee lan Kelsey Zhu ujar.

“Kita bisa uga kaget yen VIP mbalek maneh (sanajan ora ngarep-arep mbalek maneh). Salah siji area potensial stabilisasi GGR dhuwur-dhuwur lan kekuatan anyar bisa uga saka siklus kredit pulih ing China, sing bisa ndhukung pemulihan VIP ing separo kapindho.

broker ngandika mriksa saluran nuduhake sing Macau casino GGR ing minggu rampung 26. Mei mili ing tingkat rata-rata MOP814 mayuta-yuta (US $ 100,69 mayuta-yuta) dina. Tegese GGR nganti saiki ing Mei yaiku MOP22.35 milyar, kanthi rata-rata saben dina rata-rata 5 persen luwih cepet tinimbang Mei taun kepungkur.

Analis Sanford Bernstein ngandika volume ing pasar VIP kanggo game nang endi Keluaran SGP wae watara 15 persen luwih saka ing April, lan tingkat ditahan rada ngisor. Cathetan kasebut nyaranake GGR ing pasar massal ana ing endi wae udakara 5 persen luwih gedhe tinimbang ing April.

A cathetan ditanggepi dening lengen stockbroking saka Nomura ana uga ramalan sing Macau casino GGR bakal dadi antarane 2 persen lan 4 persen luwih ing Mei saka setahun kepungkur.

Nomura ngira sing GGR mili menyang kasino Macau ing tingkat babagan MOP814 yuta dina sing ing minggu rampung 26. Mei – padha Sanford C. Bernstein ngira.

Tegese GGR nganti saiki ing Mei 4 persen nganti 5 persen luwih gedhe tinimbang periode sing padha karo setahun kepungkur.

Cathetan kasebut nyatakake volume saben dina rata-rata saben dina ing pasar VIP nglacak 16 persen nganti 18 persen luwih dhuwur tinimbang ing April, lan Pengeluaran SGP persentase ditahan pasar VIP yaiku 3,1 persen nganti 3,2 persen, kontras karo kisaran ditahan normal 2,7 persen nganti 3 persen.